Specialer

Vi er specialister i Digital Marketing

Hos Husted & Berg er vi specialister i Digital Marketing og hjælper til daglig en lang række virksomheder med at optimere deres tilstedeværelse og outreach. Vi er stærkt dedikerede til at skabe de bedste resultater igennem et samarbejde hvor vi involvere kunden’s produkt kendskab og eksisterende data.
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Adwords Optimering

Hos Husted & Berg er vi specialister i Google Adwords optimering og hjælper til daglig seriøse virksomheder med at optimere deres ppc annoncering. Vi er stærkt dedikerede til at skabe de bedste resultater igennem et samarbejde hvor vi involvere kunden’s produkt kendskab og eksisterende data.

Facebook Markedsføring

Via verdens største sociale medie, hjælper Husted & Berg både B2C og B2B virksomheder med at nå nye målgrupper, og få flere kunder. Dette sker via dybdegående målretning, og brugen af den enorme mængde data, som Facebook giver dig.

Søgemaskineoptimering

Vi hjælper virksomheder med højere placeringer på Google, igennem en målrettet og strategisk indsats. Med fokus på trafik og resultater på din bundlinje, leverer vi fuld gennemsigtighed igennem dashboards og løbende rapportering.
 • -
  SEO Strategi
 • -
  Søgeordsanalyse
 • -
  Teknisk Analyse & Struktur
 • -
  OnPage SEO & Workshops
 • -
  Linkbuilding

Google Shopping

Google Shopping er en af de vigtigste annonceredskaber man har som webshop eller ehandels virksomhed. Du er netop nu landet hos et bureau som udlukket beskæftiger sig med Adwords og herunder især Google Shopping.

Feeds og produktdata

Vi kan hjælpe med opsætning af produktfeeds samt optimering og automatisering af produkt data.

Strategi & Optimering

Vi er erfarende i google shopping strategier, samt løbende optimering af kampagner.

Google Analytics

Google Analytics er en af de mest brugte værktøjer til statistik på hjemmesider og webshops, og det er bestemt ikke uden grund. Med ekstremt detaljerede tracking, giver det mulighed for uanede analyser og indsigt. I forbindelse med alle projekter hos Husted & Berg, ser vi det som et must have, og vi går ikke på kompromis med opsætning.
 • -
  Opsætning af E-commerce og Enhanced E-Commerce tracking
 • -
  Implementering igennem Tag Manager og Data Layers
 • -
  Opsætning af Segmenter og Custom tracking
 • -
  Opsætning af målgrupper til Adwords Remarketing
 • -
  Dybdegående analyse arbejde og konverteringsoptimering

Ofte stillede spørgsmål

01
Hvad koster det?
Vi har en række forskellige scenarier når det kommer til afregning, og er klar til at sætte hånden på kogepladen imod at opnå resultater og undgå lange bindinger. For os handler det om at skabe de bedste resultater og samtidig blive belønnet heraf, uden lange diskussioner om timeregnskaber eller manglende KPI´er.
02
Hvordan arbejder i?
Vi arbejder udelukket med faste aftaler der løber over længere periode, hvor vi agere din partner på marketing. De rigtige resultater som gavner din bundlinje skal skabes på den lange bane igennem et seriøst samarbejde.
03
Hvem arbejder i sammen med?
Vi arbejder kun med virksomheder som har en seriøs tilgang til deres forretning, og ved at markedsføring kan være en investering. Du har allerede stiftet bekendtskab med digital markedsføring og er overbevist om potentialet - nu mangler du blot os til at realisere det.

Få en Digital Marketing potentiale analyse

Det er helt uforpligtende