Søgemaskineoptimering (SEO)

Vi er specialister i Søgemaskineoptimering

Vi hjælper virksomheder med højere placeringer på Google, igennem en målrettet og strategisk indsats. Med fokus på trafik og resultater på din bundlinje, leverer vi fuld gennemsigtighed igennem dashboards og løbende rapportering.
Slide Image

SEO strategi

Første skridt i ethvert SEO projekt er at udarbejde den strategi, som skal sikrer korrekt målsætning og eksekvering. Den rigtige strategi kan indeholde mange ting, herunder.
 • -
  Teknisk Analyse og Fundament optimering
 • -
  Uddannelse af medarbejdere til arbejde med SEO
 • -
  Søgeordsanalyse og rapport
 • -
  Planlægning af aktiviteter i perioden
 • -
  Retningslinjer for overvågning og rapportering af resultater

Søgeordsanalyse

Hvilket søgeord skal der fokuseres på, hvor mange søger på det, hvad har det af værdi for vores virksomhed? Det er typisk de spørgsmål som en søgeordsanalyse besvarer.

Linkbuilding

Foruden arbejde med content og teknisk optimering på websitet, er linkbuilding en af de primære faktorer i søgemaskineoptimering. Vi arbejder med et stort netværk af websites, som giver os muligheden for at arbejde struktureret og målrettet med linkbuilding til dit website eller webshop.

Ofte stillede spørgsmål

01
Hvad koster søgemaskineoptimering?
Vi har en række forskellige scenarier når det kommer til afregning, og er klar til at sætte hånden på kogepladen imod at opnå resultater og undgå lange bindinger. For os handler det om at skabe de bedste resultater og samtidig blive belønnet heraf, uden lange diskussioner om timeregnskaber eller manglende KPI´er.
02
Hvordan arbejder i med SEO?
Vi arbejder udelukket med faste aftaler der løber over længere periode, hvor vi agere din partner på marketing. De rigtige resultater som gavner din bundlinje skal skabes på den lange bane igennem et seriøst samarbejde.
03
Hvem arbejder i sammen med?
Vi arbejder kun med virksomheder som har en seriøs tilgang til deres forretning, og ved at SEO kan være en investering. Du har allerede stiftet bekendtskab med søgemaskineoptimering og er overbevist om potentialet - nu mangler du blot os til at realisere det.

Få en SEO potentiale analyse

Det er helt uforpligtende