Facebook Kursus

En-til-en Facebook kursus for dig, der vil ramme din målgruppe endnu mere præcist

Vi lever i en tid, hvor en stor del af virksomhederne er tilstede på de sociale medier, og hvor Facebook især fører an. Facebook rummer et stort potentiale for de fleste virksomheder, men det er langt fra alle, der formår at udnytte mulighederne optimalt.
Her kommer vi ind i billedet. Vi har specialiseret os i annoncering på både Facebook og Instagram, og vi altid opdaterede på de nyeste trends og teknologier. Med vores 1-til-1 Facebook Kursus giver vi dig redskaberne, der skaber resultater for din virksomhed.
Slide Image

Få mere ud af dit annoncebudget

Vi lever i en tid, hvor en stor del af virksomhederne er til stede på de sociale medier, og hvor Facebook især fører an. Facebook rummer et stort potentiale for de fleste virksomheder, men det er langt fra alle, der formår at udnytte mulighederne optimalt.

Det får du på vores Facebook kursus

Hvis du vælger et Facebook kursus hos os, så sørger vi får, at du blive bedst muligt klædt på til at skabe gode og målbare resultater for din virksomhed.

Vi er fuldt ud bevidste om, at de fleste virksomheder er forskellige, og derfor tilpasser vi selvfølgelig vores kurser til din virksomhed og dine behov. Et Facebook kursus strækker sig typisk over én eller to dage, hvor du får følgende:

Vi er meget fleksible og fokuserede på at give dig det bedst mulige Facebook kursus, og derfor kan de udformes præcis, som du ønsker det. Enten som rent Facebook kursus, som rent Instagram kursus eller en kombination. Desuden vil vi i tiden efter kurset være behjælpelig med tips og tricks og være tilgængelige som konsulenter på mindre opgaver. Det eneste du skal gøre er at kontakte os.Lyder det som noget for dig? Så tag kontakt til os i dag – Send os en mail på hej@hustedberg.dk, hvor du beskriver dine tanker, mål og antal af personer. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på et Facebook kursus, der er skræddersyet til dig og din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig!

Oplæring i Facebook annonceværktøjer

Konsulent timer før og efter kurset (Opsætning, optimering mm. af kampagner)

Oplæring i- og af brugen af retargeting

Forståelse for kampagnestruktur

Alle de spørgsmål du vil stille, uden at blive forstyrret af 20 andre kursister.

Forplejning under kurset. (Hvis det holdes hos os)

Få et tilbud på et skræddersyet Facebook kursus

Det er helt uforpligtende