Facebook Bureau

Facebook Bureau - Specialister i at skabe mærkbare resultater og ROI

Vi ved hvad der skal til for at skabe mærkbare resultater med Facebook annoncering. Som bureau med speciale i Facebook annoncering hjælper vi dagligt vores kunder med den rigtige strategi, optimering af annoncerne og løbende sparring omkring synergien på tværs af dine kanaler.
Slide Image

Ofte stillede spørgsmål til annoncering på Facebook

01
Hvad koster det annoncer på Facebook?
Vi tilbyder en række forskellige løsninger, når det kommer til afregning. Vi binder ikke vores kunder på lange opsigelsesperioder - for os handler det om at skabe de bedste resultater, og samtidig blive belønnet heraf.
02
Hvordan arbejder I?
Vi arbejder udelukkende med faste-aftaler der løber over længere periode, hvor vi agere din partner på Facebook. De bedste resultater skabes på den lange bane gennem et seriøst samarbejde!
03
Hvem arbejder I sammen med?
Vi arbejder kun med webshops som har en seriøs tilgang til deres forretning, og ved at markedsføring kan være en investering. Du har allerede stiftet bekendtskab med annoncering på Facebook, og er overbevist om potentialet - nu mangler du blot os til at realisere det.

Hvad gør vi, som Facebook Bureau

Vi formår at skabe den rigtige balance mellem grafisk kreativitet, og teknisk forståelse, som sikrer den helt perfekte kombination der igen og igen giver resultater for vores kunder.

Som facebook bureau, tænker vi altid uden om boksen, og formår at skabe en alternativ tilgang til annonceringen, som gør at vi skiller os ud fra dine konkurrenter, og formår at ramme brugeren med en ny vinkel.

Igennem et direkte samarbejde med Facebook i Dublin formår vi at skabe en tryghed for dig som kunde, med os som bureau.

Vores primære arbejdsopgaver spænder sig typisk fra den indledende strategi, til den tekniske opsætning af tracking, feeds m.m. til den kreative udformelse af annoncer og materiale.

Men det essentielle arbejde sker i den endelige optimering, hvor vi gennemtrawler tusinde af data for at finde den røde tråd og essensen af resultaterne for dig.

Lad os udarbejde en uforpligtende gennemgang af din konto, og komme med vores inputs til hvilke KPI og målsætning der er realistiske for din virksomhed.

Rapportering efter dine behov

100% dedikeret Facebook eksperter

Altid opdateret på de nyeste værktøjer.

Front løbere på kreative strategier

Fokus på resultaterne på bundlinjen

Målrettet imod én kanal.

Vi hjælper blandt andet:

Få en uforpligtende Facebook potentialeanalyse

Det er helt uforpligtende