Facebook Bureau

Eksperter i Facebook annoncering - vi skaber mærkbare resultater og med fokus på ROAS

Vi ved, hvor din målgruppe "gemmer" sig på Facebook!

Vi er eksperter i annoncering på Facebook. Vi kan enten sætte det hele op for dig eller være dine rådgivere og sparringspartnere.

Slide Image

Ofte stillede spørgsmål til annoncering på Facebook

01
Hvad koster det annoncer på Facebook?
Vi tilbyder en række forskellige løsninger, når det kommer til afregning. Vi binder ikke vores kunder på lange opsigelsesperioder - for os handler det om at skabe de bedste resultater, og samtidig blive belønnet heraf.
02
Hvordan arbejder I?
Vi arbejder udelukkende med faste-aftaler der løber over længere periode, hvor vi agere din partner på Facebook. De bedste resultater skabes på den lange bane gennem et seriøst samarbejde!
03
Hvem arbejder I sammen med?
Vi arbejder kun med webshops som har en seriøs tilgang til deres forretning, og ved at markedsføring kan være en investering. Du har allerede stiftet bekendtskab med annoncering på Facebook, og er overbevist om potentialet - nu mangler du blot os til at realisere det.

Hvad gør vi, som Facebook Bureau

Når det kommer til det dynamiske og spændende univers af annoncering på Facebook, har vi hos Husted & Berg altid fingeren på pulsen – Vi tænker altid i nye og kreative højder, og elsker at splitteste – særligt i direkte samarbejde med Facebook i Dublin. For os er det altafgørende, at vores kunder føler sig trygge ved at overlade en del af deres virksomheds ansvar til os. Derfor tager vi os den fornødne tid til at forstå kundens forretning og lytte til deres ønsker, samt mål, netop for at yde den bedste service.

Hos Husted & Berg ønsker vi, at du som kunde får den bedst mulige online annoncering og kommunikation i form af målrettede og præciserende strategier. Vi er eksperter i at omsætte data til værdifuld viden, som kommer til udtryk gennem kreative annonceringer og værdifuld eksponering af din virksomhed.

Vi er et, ud af få Facebook Bureau, med direkte kontakt til vores egen Partner Manager hos Facebook i Dublin. Hvilket betyder, at vi altid er opdateret med nyeste annonceværktøjer, data og viden fra Facebook. Som Facebook Bureau har vi også mulighed for at sparre direkte med Facebook, omkring konkrete cases og problemstillinger. Hos os, er Facebook aldrig længere væk end ét opkald!

Lad os udarbejde en uforpligtende gennemgang af din konto, og komme med vores inputs til hvilke KPI og målsætning der er realistiske for din virksomhed.

Rapportering efter dine behov

100% dedikeret Facebook eksperter

Altid opdateret på de nyeste værktøjer.

Front løbere på kreative strategier

Fokus på resultaterne på bundlinjen

Målrettet imod én kanal.

Vi hjælper blandt andet:

Få en uforpligtende Facebook potentialeanalyse

Det er helt uforpligtende