Facebook Annoncering

Eksperter i skræddersyet Facebook annoncering

Hos Husted & Berg ved vi, hvad der skal til for at opnå resultater gennem målrettet og skarp Facebook annoncering. Uanset om dit fokus er B2B eller B2C, så kan vi hjælpe dig inden for de følgende områder:

  • Sælge flere produkter
  • Skaffe tilmeldinger til dit arrangement
  • Få flere personer tilmeldt til dit nyhedsbrev
  • Brande din virksomhed
  • Generere flere leads
  • Rekruttere nye medarbejdere

Med vores tætte kontakt til vores danske Partner Manager hos Facebook i Dublin, har vi altid adgang til den nyeste data, de nyeste udvidelser og de nyeste tiltag fra Facebook, før vores konkurrenter har det. Og som kunde hos os, får du den samme fordel.

Forstå din målgruppe

Vi splittester og analyserer konstant på vores kunders Facebook annoncering. Ved at kigge på den indkommende og nuværende data kan vi finde frem til den bedste måde at nå din målgruppe. Hvornår er de mest modtagelige? Hvilke budskaber virker bedst? Hvem udviser størst interesse? Med svarene til disse spørgsmål bliver din annoncering mere effektiv end nogensinde før.

Vi står for alt!

Lige fra idé- og planlægningsfasen til udviklingen af de skræddersyede annoncer samt løbende analyser, tilretninger og optimeringer – vi sørger for alt, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Den rette segmentering, målretning og præcision af hver enkelte kampagne er altafgørende, og det tager vi selvfølgelig også kærligt hånd om.

Grafik- og design

Vi udarbejder og står for alt grafikken, der bruges til dine annoncer.

Content

Vi udarbejder også alt tekst, der bruges til dine annoncer.

Vi har hjulpet en bred vifte af virksomheder med succes på Facebook.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Fokus på skarp annoncering

Facebook annoncering bliver mere og mere personliggjort, og vi hjælper dig med at opbygge forholdet til din målgruppe og troværdighed til din virksomhed. Dette gør vi gennem annoncer fyldt med personlighed og fængslende indhold, så dit brand, produkter og ydelser også sælger, når vi rammer din målgruppe.

Vi hjælper dig også med at få stærkere gennemslagskraft i din annoncering ved at kombinere din Facebook annoncering med remarketing og Instagram annoncering. Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til netop din virksomhed.

Remarketing på Facebook

Vi har stor fokus på remarketing, da det er et af de bedste værktøjer i værktøjskassen.

Det kan være indviklet at sætte remarketing op selv rent praktisk, hvis man ingen erfaring har med dette. Så hvis du vil have en løsning, hvor alt bliver klaret for dig, og du ikke skal tænke på andet end at glæde dig over den kommende stigning i antallet af konverteringer, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig også gerne med at kombinere din Facebook remarketing med Facebook annoncering og Instagram annoncering – Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til netop din virksomhed!

En potentiel kunde, der allerede har været på din hjemmeside eller webshop, som har kigget på dine varer, men uden at handle, kan virke som en tabt kunde. Det behøver dog langt fra at være tilfældet. Facebook remarketing giver dig nemlig mulighed for at få fat på dem igen, så de kan få taget det sidste skridt i købsprocessen. Og det hele kan ske for en brøkdel af den pris, du normalt giver for at få en ny kunde i butikken.

Dynamisk Remarketing

Vi har stor fokus på Dynamisk remarketing, hvor du viser præcist de produkter som den besøgende har kiggede på, men ikke købt.

Opsætning af Facebook Pixel og produktfeed

Vi kan opsætte både Facebook Pixel og produktkatalog for dig, uanset shopsystem. Vi har samtidig mulighed for at pålægge dine Dynamiske annoncer et dynamisk skin, som kan være prisskilt, logo og mere.

Facebook kursus

Eksklusivt en-til-en Facebook annoncerings kursus for dig, der vil ramme din målgruppe mere præcist og selv ønsker at have hænderne i maskinen.

Vi har hjulpet en bred vifte af virksomheder med succes på Facebook.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Få en uforpligtende Facebook potentialeanalyse

Det er helt uforpligtende