Adwords for webshop

Vi brænder for e-handel

Hos Husted & Berg er vi specialister i Adwords til Webshops. Vi brænder for at hjælpe den danske e-handel med at opnå endnu gode resultater der indebærer både top og bundlinje. Vi arbejder med ambitiøse og seriøse e-købmænd som brænder for deres virksomhed, og som behandler webshoppen som hele eller en vigtig del af deres forretning.

Vores kompetencer indenfor Adwords til Webshops dækker over:

  • Google Shopping Annoncer
  • Optimering af Feed og Merchant Center
  • Enhanced Ecommerce Tracking i Analytics
  • Remarketing på flere niveauer (Produkt, Kurv, Kasse, Køb m.m.)
  • Konverteringsoptimering af Webshop og checkud

I forbindelse med udarbejdelse af oplæg på Adwords til din Webshop, så tager vi meget gerne et uforpligtende kig på jeres konto, og giver dig indblik i hvordan vi vil gribe projektet an.

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Ofte stillede spørgsmål til Adwords

01
Hvad koster et Adwords på en webshop?
Vi har en række forskellige scenarier når det kommer til afregning, og er klar til at sætte hånden på kogepladen imod at opnå resultater og undgå lange bindinger. For os handler det om at skabe de bedste resultater og samtidig blive belønnet heraf, uden lange diskussioner om timeregnskaber eller manglende KPI´er.
02
Hvordan arbejder i?
Vi arbejder udelukket med faste aftaler der løber over længere periode, hvor vi agere din partner på PPC. De rigtige resultater som gavner din bundlinje skal skabes på den lange bane igennem et seriøst samarbejde.
03
Hvem arbejder i sammen med?
Vi arbejder kun med webshops som har en seriøs tilgang til deres forretning, og ved at markedsføring kan være en investering. Du har allerede stiftet bekendtskab med Adwords og ppc generelt, og er overbevist om potentialet - nu mangler du blot os til at realisere det.

Hvad er vigtigt ved Webshop Adwords?

Der er mange måder at bruge Adwords på, når det kommer til webshops. I nogen tilfælde kan man skabe en direkte bundlinje og høj roas udelukket igennem Adwords og sidste klik attributioner. I andre tilfælde udgør det en vigtig brik i et større setup, der indebærer andre kanaler, remarketing og et attention/upsell flow.

Lad os udarbejde en uforpligtende gennemgang af din konto, og komme med vores inputs til hvilke KPI og målsætning der er realistiske for din webshop.

Rapportering efter dine behov

Certificeret i Google Adwords

Opdateret på de nyeste trends og teknikker

Front løbere på kreative strategier

KPI beviste med fokus på bundlinje

100% målrettet imod én kompetence.

Få en Adwords potentiale analyse

Det er helt uforpligtende